pondělí 9. března 2009

Únorové ohlédnutí


Zapomněla jsem se v tom šrumci ohlédnout za únorem. Popravdě - není pomalu za čím. Komě běhu jsem už nic jiného nezvládla. Byl to měsíc posmrkaných kapesníků, Paralenu plus a Olynthu. Společně se mnou byl nemocný i Martin, který celé tři týdny nebyl ve školce a opět bral antibiotika.

Neskromně musím přiznat to, že jsem se v únoru 2x objevila v tisku. Poprvé to byl časopis Žena a život a podruhé běhej.com. Díky tomu prvnímu jsem se dozvěděla, kdo všechno si ho kupuje, protože mi volaly i vzdálené sestřenice a kamarádky, že mě v něm objevily a že mi drží palce při přípravě. Mě udělal větší radost běhej, bylo to sice na rychlo, fotku dělala Sára, začínala mi viróza, ale jsem na ní já tak, jak se znám. na fotce v Ž se sama sobě nelíbím a článek je také takový podivný, složený z mého článku a výkřiků redaktorky. Ono je to stejně jedno. Kdo dnes z těch čtenářů si na nějakou mou fotku, nebo nedej bože článek, vzpomene? Těžko někdo... Takže proč se tím zabývat.

Únor v číslech:
Posilovna: 2x (prioritu má běh, na cvičení mi nezbyla energie)
Běh: 100 km

Asi málo, že? No, v těch časech co mám, prostě víc neuběhnu. Pomaličku ale zrychluji. Dřív jsem na běh kolem sídliště potřebovala kolem 40ti minut, teď když mám 40ti minutový trénink tak musím dát jeden a 1/2 sídliště.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jen abych v tom měl pořádek. Ta nová délková míra - 1 sdl (sídliště) má kolik km?

Unknown řekl(a)...

1 sdl má 5 km.
Těžkých 5 km, je to jak na lochnesce :o)