pondělí 5. ledna 2009

Rok 2009

Hej, už je rok 2009! Neměla bych sepsat ohlédnutí za prosincem a ohlédnutí za rokem 2008? Asi ano, ale nějak nic nestíhám. Potřebuji klid a svůj notýsek. Notýsek mi někam zapadl při vánočním úklidu. Doufám, že nevyplave až při úklidu jarním.

než ho najdu tak přeji všem

PF 2009
hodně štěstí, zdraví, spokojenost, spousty naběhaných kilometrů a uplavaných metrů. Kdo sportuje, je spokojený a šťastný a nepříjemnosti zvládne levou zadní.
Takže - sportujte!
To není reklamní slogan, to je má rada na tento rok, rok Bůvola, který by nám měl dát sílu se se vším poprat a zvítězit.


Glitterfy.com - Glitter Graphics

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Muzete se mi prosim ozvat? Blanka z casopisu Zena a zivot, bkubickova@bauermedia.cz

Anonymní řekl(a)...

Narazil jsem na vaše stránky naštěstí jen náhodou. Vaše přízpěvky nejsou příliš pozitivní. Asi to bude krize středního věku. Řekl bych, že máte problém v rodině a i v sexuálním životě. Máte pocit, že vám život protekl mezi prsty a že vám něco uteklo. Chybí vám seberealizace a tak trochu i smysl života. Je fakt, že si někteří jedinci touto krizí projdou, ale co budete dělat za dvacet let? Jste v polovivě života. Zbytečně hledáte chyby na druhých. To, že budete kritizovat druhé, váš problém nevyřeší. Je to jen špatná obrana proti vašim problémům. Zkuste brát život takový, jaký je a své problémy řešit otevřeně.

Unknown řekl(a)...

Anonymní komentáře nemám ráda, je to takové nefér, ale budiž. Děkuji za rozbor mé osobnosti. Je zajímavé, co člověk na sebe prozradí, aniž by o tom psal.

Jak mi napsal kamarád, když si tento komentář přečetl:

"Udělal z Tebe pořádného chudáka! Z toho jde vidět, že se člověk nedá objetivně hodnotit podle článků. Na to, čím jsi prošla, tak vypadáš velice pozitivně. Hlavně si nedělej nic z toho, čím nejsi nebo tím začneš být!
Flustraci zmar!"