úterý 30. září 2008

Zářijové ohlédnutí


Na poslední večer v září jsem si naplánovala běh, neb jsem nestihla posilovnu. Ve chvíli, kdy jsem se oblékla, natáhla měřič tepu, napila se, našla sluchátka v jednom z dětských pokojů a zavázala tkaničky na čtyři kličky, jsem zjistila, že venku leje jak z konve. Kdyby jen mrholilo, tak bych šla, ale v dešti nejdu, to ne, ee, to se mi nechce. Tož jsem se tedy usalašila u počítače a ohlédnu se za zářím.
Září bylo hektické. Martin nastoupil do školky a tím pádem naše dny dostaly jiný řád. Prvních pár dnů to nebylo nijak jednoduché, úplně první den řval jak tur (prý se bál, ze si pro něj nepřijdeme), pak byl nastydlý a pak to vypadalo, ze má něco se slepákem. Byla jsem naprosto vystresovaná, měla jsem výčitky svědomí, ze s ním nejsem doma, proste taková klasika zaměstnané matky. Pracovně nebylo září hektické, dá se říct, že to byl blázinec na sedmou. Ze zkušenosti vím, ze tento chaos na sedmou skonči někdy v únoru. To se tedy mám nač těšit :o) Zaří bylo i studené a nevlídné, podzim nastoupil rychle a nečekaně, lidi vytáhli bundy a viděla jsem i zimní čepice a šály.

Jinak září v číslech:
Běh: 43,5 km
Posilovna: 5x
Kolo: 85 km
Pochod: 18 km
Kdyby si snad někdo myslel, ze jsem třeba zhubla, tak to fakt ne. Naopak. Po dvou letních asketických měsících jsem přibrala 3 kg. Záhadně pak zase zmizely, ale je pravda, ze mě to docela rozhodilo a demotivovalo. Mám jediné vysvětlení a tím jsou hormony. Co nadělám....

2 komentáře:

Janina v běhu času řekl(a)...

Na podzim se špatně hubne. Asi máme od přírody v genech, že se chystáme na zimu :-)A co kdyby byla zlá a dlouhá... Jsi ale dobře aktivní, nemám ani půlku těch km. Posilovnu ani jednu :-(

Unknown řekl(a)...

Na podzim ano, ale tohle byla letní kila :o( Celé prázdniny jsem jedla dle zásad: tuky do 5 %, když se grilovalo, jedla jsem jen kuřecí, zeleniny mraky, prakticky žádné sladkosti, do toho spousta pohybu a přibrala jsem. To mě na tom štve. To mě dokonce tak štve, že když mi teď kolega přinesl tiramisu, tak jsem ho s tím neposlala k čertu :o))