pátek 12. února 2016

Změna je život

Tak jsem si tak říkala, dlouho si to vlastně už říkám, že se docela těším, až mi bude padesát. Nevím proč, ale to číslo mě nějak vůbec neděsí. Naopak. Pro mě je každý přelom, každé nové desetiletí, počátkem něčeho nového. 

Jsem tedy vlastně dost zvědavá, co nového se stane. Je tedy fakt, že čtyřicítka mi po všech stránkách dala děsně zabrat. Hormonální změny, které spustila operace, se mnou cloumaly vážně děsně (a ještě bohužel cloumají :-(. Vždy jsem si myslela, že PMS a návaly mají jen hysterky, ale tímto se všem omlouvám, protože potkat to může úplně každého. A to nával ještě není na přechodu to nejhorší....

Na druhou stranu jsem začala běhat a to s sebou neslo spousty a spousty úžasných okamžiků, nových přátel, nových cílů. Kulatiny mají ještě další plus a tím je, že člověk dostane pár hodnotnějších dárků. Hm, ale to si ještě počkám, Zatím můžu sepisovat seznam, za rok a půl se to jistě nasbírá ;o)

Nuže se posouvám dál. S novým názvem, s pozměněným vzhledem a s padesátkou na krku. Těším se na tu cestu k ní a občas i poreferuji.




5 komentářů:

kotouc01 řekl(a)...

Za rok a půl toho dne se nestane nic a den poté vyjde slunce jako obvykle. Už jsem si to sám vyzkoušel a od té doby si všechno jen víc užívám. Jo a taky je bezva, že jsem konečně postoupil z dětských kategorií do těch dospělých. Tam je totiž na závodech ta bedna nějak blíž :-)

tucnak řekl(a)...

je to jenom číslo, a jak napsal Pavel, má to výhodu na závodech :-)

12HonzaDe řekl(a)...

Presne jak rika VS -- nestane se vubec nic:)..
Ovsem ta vyhoda umisteni na zavodech ma neco do sebe:).. A pak me se libi ten "vekove prepocitany cas"..:). To jsou najednou vykony!
Tak si to uzivej uz ted.. proc cekat.
MSF! 12:)

Anonymní řekl(a)...

Jé to je milý !!! Ty kulatiny jsou vždycky ošemetný, docela jsem se vzpamatovával z 30. Každopádně ten nový název je stejně dobrý jako ten předchozí, což je dobře ;-) tb

Unknown řekl(a)...

Dík za povzbuzení, budu se těšit ještě víc :o))