středa 24. září 2014

Blogerka roku

Psát blog může dnes každý a kde kdo to fakt dělá. Někdo to přirovnával k módě v šedesátých letech minulého století, kdy letělo skládání písniček a drnkání na kytaru. Možná má ale víc lidí talent na psaní než na drnkání, protože blogů jsou vážně mraky. Jsou prakticky o všem, co nás obklopuje počínaje mateřstvím a konče pohřebnictvím. Některé jsou dobré, jiné ne, a některé jsou takové, že je člověk má v hledáčku a těší se na každý příspěvek. 

Existují i blogerské komunity. Jako je třeba ta naše běžecká, tak podobnou mají například módní blogerky. No to jsou fakt expertky (ale i "expertky"), které jsou zvané do velkého světa a sofistikovaně se vyjadřují přímo na kameru! Ještě že my jsme takoví plaší tvorové, co? Hojně je i blogů, kde se hoduje, a o kráse jich je tolik, že v době konání miss, kolabuje síť.

Přestože mám pocit, že daleko lépe píší mužové, loni vznikla soutěž Blogerka roku. Zjistila jsem to pozdě, jinak bych se snažila některé naše dámy do soutěže nominovat, ale letos, letos jsme to stihla a nominovala:

Běh:

Máma v běhu
Jitka píše vtipně, trefně a někdy i drsně. Je taková zrychlená a neposedná a má za sebou dvě ultra :o)

Rádoby blog
Martina není zrychlená a není neposedná, naopak je taková klidná a rozvážná. Ale píše taky vtipně a má neuvěřitelný historky.

Krásno

Lenka dělá krásné věci a já si je u ní občas koupím. Vše co vytvoří, úžasně nafotí a vdechne tomu něco...

Život

Janu vůbec neznám, ale její zápisky mě vždy zahřejí na duši. Dýchá z nich klid a pokoj a láska a všechno. Tak, jak fotí ona, to bych taky chtěla umět.

Máte-li také nějaké své blogerky, které rádi/rády čtete, a o kterých se já nezmiňuju, ještě do konce září je můžete nominovat. (ale jo, i já tam jsem, o to se Jitka postarala). A celý říjen můžeme pak klikat a klikat a dostat je do finále. A i kdyby se náhodou neumístily, přesto si mohou vychutnat svůj večer, které pro ně pořadatelé připravili. JO!!!!!



Držím holkám pěsti, ať je o nich také takové video ;o))

6 komentářů:

Martina řekl(a)...

Hlásit mě v mezi skutečné blogery, ty jsi číslo. Ale díky :-D

Unknown řekl(a)...

A co jsi ty? Skromnost stranou ;o))

Advid řekl(a)...

Martina je neskutečný blogger. :D

Unknown řekl(a)...

Rádoby blogger :o))

Jana Koh. řekl(a)...

Pěkně děkuju, Leono, jsem se pobavila. Co takto kategorie "Blogerský flákač roku"?! Bych měla jasné šance. Teď mám každopádně velkou radost, že máte ráda Kohouťák a ty věci kolem dokola-la-la-la. Přesně to jsme si potřebovala asi přečíst, dík. Já tam zas někdy něco píchnu:-) Opatrujte se a užijte podzim, J.

Unknown řekl(a)...

Jano jakýpak flákač?! Skvělého jako šafránu ;o)) Váš post mYluju jsem viděla už stopadesátkrát, ten neomrzí asi nikdy, takže další nemusí tak rychle přibývat, já si tam u vás vždy něco najdu. Také krásný podzim :o)