středa 5. března 2014

Pros...ý měsíc

Nejraději bych to napsala naplno, tak, jak se to skutečně má, ale nerada používám vulgární slova. I když tady by se o vulgaritě dalo s úspěchem pochybovat. 

Začalo to 6. února v dopoledních hodinách. V břiše se mi začaly točit víry, pak mlha přede mnou, mlha za mnou a už jsem se potácela do patra nad sebou obsadit jedinou dámskou toaletu. Zabrala jsem ji prakticky na celé odpoledne. Srdnatě jsem si i přesto domluvila večerní dlouhý běh s kamarádkou a doufala, že se to uklidní. Doma už jsem neběhala, pouze polehávala. A večer, vyzbrojena rolí toaleťáku, vyběhla jsem po několikahodinovém pobytu na gauči do nočního chladu. Cestu narušily jen dva odskoky, čili skoro normální výklus.

Myslela jsem, že tím to mám za sebou. Kdepak. Čekaly mě dva týdny vždy ve střehu. Útroby vzdorovaly celkem fest. Někdy byl klid i dva dny, pak stačilo sníst něco a už to jelo znovu. Ohlédnu-li se zpět, vůbec nechápu, že jsem dokázala ještě i běhat, pracovat, fungovat. Jenže mě to stejně dohnalo. Jak jsem se snažila vzdorovat a dělat, že se ni neděje, najednou se viry rozhodli opustit útroby jinudy a zalezli do hlavy, do průdušek, do dutin. No a to už jsem tak nějak neměla šanci dělat, že se nic neděje. Inu, ulehla jsem. Po práci, jak jinak. Přeci si nepůjdu pro neschopenku, když jen chrchlám a smrkám, že? 

Přiblížila se Kbelská, na kterou jsem se svým způsobem i těšila a bylo mi bídně jak dlouho ne. Byla jsem dokonce označena za simulanten bande, prý ze strachu před závodem. Ale tentokrát jsem si byla jistá, že to fakt není tréma a abych to dokázala, na Kbelskou jsem šla, přestože jsme byla dva týdny zcela mimo provoz. No jasně že mi všichni utekli, ale nevadí. Ten čas byl můj normální, takže jsem tak strašně neběžela. Akorát, že tam byli všichni nějak lepčejší než já, no :o))

Po Kbelské jsem opět zvadla. Viry si zase hledají cestu mým tělem, a tak opět neběhám a opět polehávám. 

Mám za sebou pros...ý měsíc. Měsíc, kdy jsem totálně zvadla. Nejhorší je, že mám v hlavě nějakou mlhovinu, přesněji řečeno mám pocit duté hlavy :o), a tím pádem mi nenaskakují texty, přestože zážitků a různých událostí bylo přemnoho a zcela jistě byly zapsáníhodné. Nechtělo se mi dokonce ani nic číst, nic komentovat, na nic reagovat...

No, budu doufat v lepší zítřky. Však jestli jsem se dokopala k napsání tohoto, víceméně výročního článku (první měsíční výročí mé střevní chřipky), tak to by mohlo značit jistý obrat ;o)

A vy nám taky...! Andělíček v Drážďanech :o))

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Leono, tak to je mi líto... koukej se vykurýrovat, ono Ti nic neuteče... držím palce. Zuzka Součková

Anonymní řekl(a)...

...ať to brzo přejde..., dav

AprilRuns řekl(a)...

Prospany mesic. To znam - z vypraveni :-). Nez se nadejes, viry skoci zas na nekoho jinyho. Vydrzat!!!

Unknown řekl(a)...

...je to možná "divný", ale vždycky se mi potvrdilo, že všechno špatný bylo k něčemu dobrý ... i když to tak nevypadalo ... tak třeba i tenhle měsíční výpadek ... uvidíš... měj se fajn a ať je ti líp !!!
RS

12HonzaDe řekl(a)...

Richard to rekl dobre.. nikdy nevis:)..
Krom toho... behas dobre, pokud jsi v nejhorsim stavu bezela lepe nez loni, coz teprve, az se uzdravis? To bude "let"!:)
Drzim palce! 12:)

1bubobubo řekl(a)...

Leono, neboj bude líp :-) A K10 jsi zaběhla dobře i přes popsané střevní problémy! :-) Drž se!

Unknown řekl(a)...

Ahoj všichni, díky za podporu. Hlásím - viry opouští základnu. Ne dobrovolně, ale opouští :o))

Advid řekl(a)...

Paráda. Jen tak dál a 23. na viděnou. :)

Unknown řekl(a)...

Uvidím, je to daleko. Kdo ví, co se mi ještě přihodí :o))

Anonymní řekl(a)...

To neděláš dobře "Jaromíre":-D zvlášť když tvé tělo navštívily Viry , no a závodit už vůbec ne.
Pěkně se vyléč , pak si dej do těla co vydrží a výsledky tě už potěší samy - doktor. . .

Unknown řekl(a)...

A bude to mít vliv na mou funkci? :o))
Už jsem myslím v pořádku, o víkendu pomalé rozbíhání.

Jinak díky za brouka do hlavy - napsala jsem, že viry navštívili, protože mi přišlo, že jsou živé :o) I jsem to hledala, ale jen tak lehce, nějak jsem neměla sílu jít do hloubky, každý to psal jinak. Takže jsem to vyhodnotila: počítačové viry napadly síť, a zákeřné viry napadli mě :o))

Martin Kment řekl(a)...

Tak proto ta odmlka byla tak dlouha. To musely byt opravdu dabelske viry. Tak ti preji rychlou regeneraci a dobry antivir

Unknown řekl(a)...

To tedy... :o))
Dík za přání, antivir jsem dojedla a jdu na to