neděle 18. března 2012

Konec zvonec

Soutěž o Bloggera roku 2011 skončila. Skončila nečekaně vítězstvím zástupkyně růžového družstva Barborky, která tak o osm hlasů předběhla loňského vítěze. Nečekaně proto, že kdo soutěž sledoval od počátku, tak ví, že se Bára pohybovala daleko za klukama a hle... Nikdy neříkej hop, když se běžec teprve rozcvičuje.

Konečné pořadí je tedy následující

1. růžová Barborka
2. triatlonista David
3. naši ultra: Honza a (jeho) Stín (nebo Stín a jeho Honza? :oD

Všem gratuluji!!!!!

A teď to nejdůležitější: Myslím, že sejít se a poplácat vítěze před nastoupeným družstvem by bylo to nejlepší, čím bychom mohli soutěž oficiálně ukončit. Jsou dvě možnosti, jak to udělat: Buď půjdeme klasicky do naší pizzerie a nebo... si uděláme společný víkend na Vysočině. Společný, sportovně laděný, víkend preferuji z mnoha důvodů. Např: nikdo nemůže utéct s tím, že jde ráno do práce, mohou se ho zúčastnit i mimopražští a další výhody, které teď nedám dohromady. Chtěla jsem pozvánku sepsat do mailu, ale nepodařilo se mi na všechny maily zjistit, takže vás oslovuji takto veřejně.

Prosím všech dvacet finalistů: napište mi svůj názor. Hospoda nebo víkend? (buď do komentářů nebo i na mail).

Termín hospody: vlastně kdykoliv po pražském 1/2PIM
Termín víkendu: (konzultováno s některými z vás): 20. - 22.04., nebo 18. - 20.05.


Barborka
Běhající stín
Blondýna
Couple-run
David
Honza 12
Ječmínek
Jitka
Jirka
Kopretina
Koyama
Lenka Členka
Luboš
Machy
Mapo
Nikie
Ondra Pokluda
Ondra Sečka
Renda
Štefan

10 komentářů:

Jitka Sečková řekl(a)...

Gratulace vítězům!!! Jak již Leon ví, Sečkovi hlasují pro víkend na Vysočině a v květnu... ;)

Advid řekl(a)...

Kubátovi taky hlasují pro víkend na Vysočině. Jestli tedy nejsou nefinalisti zakázáni a jestli by tam mohl být pes.:-) Pokud ne, tak jedu sám. Ale už takhle to je dost starostí, tak prostě něco vyber a pak se uvidí, jestli tam pes může. To už si pak zjistím třeba sám.

Jo a gratuluji Barborce k prvnímu místu a Honzovi12 ke 34 místu. :-)

Unknown řekl(a)...

Já hlasuji pro květnový víkend, protože je po pražském maratonu a to budou povolené nějaké ty neřesti v podobě méně nutričně vyvážených poživatin :)

Gratuluji všem soupeřům a děkuju moc za všechny hlasy, jsem moc ráda za vítězství růžového týmu. Beru to jako vítězství týmové, i když v závěsu jsou samí modří - velké gratulace Advidovi a Honzovi 12 k 3-4 místu, stějně jako Stínovi. Honza si to prostě umí zařídit! Stejně jako Honza vloni ale zdůrazňuji, že považuju soutěž za neúplnou, protože nám Leona znemožnila hlasovat pro ní!!! ... Leoně moc díky za organizaci! :)

Krásný běhací týden všem! :)

Jo a Bourbon (= pes) by kdyžatk jel taky, kdyby Sečkovi vzali Fanny, mohla by z toho být pěkná štěňátka :) Když to bude bez psů, taky se nic neděje ...

Blondýna řekl(a)...

VEEEEELKAAA gratulace vsem!

ju řekl(a)...

Vzhledem k plným víkendům bych bral raději pizerii. Dal bych ale rozhodující slovo vítězům, ať si oni vyberou místo své oslavy. (Stíne, nehlasuj prosímtě pro oblíbenou hospodu ve Tvém městě.)

Jitka Sečková řekl(a)...

Funnynka by jela určitě taky, kdyby tam mohla... :) Baruš, ale se štěňátkama nepočítej... :DDD Kdo by se o to staral. ;)

I když, zájemci by se poprali... :D

Ještě jednou gratulace všem.

Martina řekl(a)...

Do pizzerie bych prisla s vetsi pravdepodonosti, nez na Vysocinu :) Ale treba to taky vyjde... :)

Ondrej1 řekl(a)...

Sláva vítězům a hlavně díky za zorganizování. Mně to letos na setkání nevyjde ani jedním způsobem, snad příště.

Running Shadow řekl(a)...

Gratuluji ruzove Barborce i trojbojarum. My ultra takovouhle anketu samozrejme vidime jako boj na dlouhou trat a setkani v hospode jako nezbytnou obcerstvovacku. Za rok se uvidi kdo si spravne rozlozil sily! ;)

P.S. kdyby setkani probihalo na miste s internetem, rad se pripojim, i kdyby u nas bylo teprve dopoledne.

Unknown řekl(a)...

Vidím to na oboje :o))
Začnu to chystat dám vědět...