úterý 3. ledna 2012

Já, já já, jenom já

Jak shrnout rok, který uplynul? Poskládat čísla, sepsat závody, spočítat prošlapané tenisky? Čísla stejně moc neřeknou. Čísla jsou prostě jen čísla, pro někoho malá, pro jednoho maximální, pro někoho týdenní objem, pro jiného roční. Kde je v nich ten pot a ta radost? No, a kromě toho jsem letos na ta čísla tak trochu dlabala a chvilku jsem si  je nepsala, protože jsem v tom přestala vidět smysl. Najednou zvítězila jen chuť být u toho, potkat známé a kamarády, zaběhnout si jinde než na svých stezkách, přežít to, dát si pak pivo nebo dobrou večeři, pověsit si medaili, vytisknout diplom a napsat si deníček.. :oD

Výčet čísel by tedy nebyl kompletní a tak jsem to udělala trochu jinak a nahrála video ze svých fotek. Jsou z akcí, kterých jsem se účastnila, kde jsem bojovala o přední pozice jak lev, reprezentovala naší zemi v zahraničí a překonávala nástrahy počasí (většinou horkého). Při bedlivém zkoumání se dají na některých fotkách zahlédnout i někteří VIP blogeři... :o)



15 komentářů:

Blondýna řekl(a)...

moc pekny a hlavne originalni!

12HonzaDe řekl(a)...

Neuveritelny! Super video! Zase jsi o krok napred:). At se to vsechno dari! 12:)

Advid řekl(a)...

Je to opravdu moc hezké. A ta nástěnka na konci... :-)

ll řekl(a)...

Moc pěkny lepší jak tisíc slov a čísel . Tak at je letos ještě víc takovejch zážitků :)

1bubobubo řekl(a)...

No to je paráda, pěkně se na to kouká - připomnělo mi to spoustu zážitků z loňských běhů, kde jsme se docela často potkávali :-) Tak ti přeji Leono, ať se i rok 2012 nese ve znamení pohody a skvělých zážitků z běhání a vůbec sportu jako takového :-)

Martina řekl(a)...

Na tech fotkach Ti to desne slusi, takovy optimis z nich kouka, uzasny :)

Jitka Sečková řekl(a)...

Dobrá hudba! ;) Fakt super, po celém dni mi to vykouzlilo úsměv na tváři a jsem ráda, že jsem se některých těch akcí mohla zúčastnit... ;) A navíc, moc ti to tam sluší. Pozdravuj Sáru a ať je tento rok ještě aspoň o chloupek lepší než ten rok minulý. :)

Unknown řekl(a)...

Jé, no díky, že se video líbí. Mě se taky líbí :oD

Ten optimismus, no ten mě prostě celý rok provázel, a jsem ráda, že z toho jde poznat, jaký to byl prima rok (nebo jak by řekli z Bezva běhu: Bezva rok). Uvidíme, jestli bude i video 2012 ;o)

Anonymní řekl(a)...

Krásný.Ta nástěnka...ta je fakt super!Hodně štěstí.
Mega

Unknown řekl(a)...

Tak ta nástěnka - to mi jednou říkal ředitel, ať si nějakou pořídím a dávám si to na ní, protože jsem ty diplomy a medaile měla všude možně. Ale bylo mi trapný mít vlastní síň slávy, tak jsem jí dala na chodbu a občas tam pověsím i někoho jiného :o))

Unknown řekl(a)...

Jůůů, no to je ale krása!!! Jak jsi psala, jsem moc ráda, že jsme se potkaly, i když jsme se podle fotodokumentace nejdřív potkaly a potom až seznámily :) Moc Ti to na těch fotkách sekne a těším se na další zážitky v roce 2012. Zdravím Sárušku! Pa pa pa, ať nám to v 2012 běhá!

Machy řekl(a)...

Držím palce do roku, který jistě hravě vyplníš svými aktivitami. Super :)

Unknown řekl(a)...

Bára: fakt neuvěřitelná náhoda. Ještě že máme ten internet! I já se těším na naše růžové akce (mám nové růžové tílko a růžovou tašku a růžové tepláky... Né, ty mají jen trochu růžové. Každopádně budeme ladit :o))

Machy: Moc dík, určitě ho naplním! I Tobě vše nej, hlavně hodně chladné vody...

Unknown řekl(a)...

To víš, růžová je jednoznačně potřeba :) :) :) Taky průběžně doplňuju zásoby. Těším se, až zase někam růžově vyrazíme!

Anonymní řekl(a)...

Ahojky, moc pěkná prezentace:) gratuluji a přeji ať Ti to běhá i nadále a ať s daří!!! Mrzí mne, že jsme se v prosinci na večírku v Brně nepotkaly. Pěkný rok 2O12. EK