středa 20. dubna 2011

Souboj titánů

Milovníci masových běhů vědí, že PIM seriál končí na podzim nočním během Prahou. A letos - pozor změna. Vlastně hned dvě - přibyl podzimní půlmaraton v Ústí a do boje vyrazila konkurence. Že hlavním partnerem PIMu je ADIDAS to víme. No a teď to přijde: NIKE se naštval a týden před nočním během uspořádal svůj závod a to na deset kilometrů. Vzpomínám si, jak se jednou Peggy rozčilovala, co to je za diskriminaci, že holky mají jen 5 km, no tak její výtka padla na úrodnou půdu a máme tu společnou desítku.

Vůbec nevím, co bude na podzim. Krátké běhy navíc nemám moc ráda, protože než se zahřeju, je konec, všichni v háji. Jenže Pardubický půlmaraton mi ukázal, že je to fakt šumák, jestli jsem v davu, nebo sama,  pořád běžím stejně. Začala jsem se tedy vyptávat kolem sebe, kdo běží, kdo ne, kdo už se přihlásil, a to bych ani nebyla já, začala jsem nakonec lidi přemlouvat, ať do toho jdou. NIKE sám udělal výborný tah - smíme si navrhnout vlastní číslo a slogan! Ha. Tak na to jsem slyšela. S ohledem na můj běh by bylo nejtrefnější: Kde sakra všichni jsou? Ale protože se poslední dobou celkem ujala má věta:

Nevím, jak se vzdává

(Bubo mě takto dokonce povzbudil v Pardubicích) slogan byl na světě. Přidá se někdo? Myslím nejen k mé větě... Doma jsem to zkoušela a Sáruš raději tři hodiny vymýšlela vlastní. No, jo, chápu, chápu. Tak do toho. Vymýšlejte, navrhujte a v září si zase společně zaběháme. Vypadá to na podařenou akci.

5 komentářů:

12HonzaDe řekl(a)...

Jako vzdy na spravne strane! :)
Uvidime se, jak vis moje mantra stale ziva.. "Je to v hlave, je to v hlave"..:). Skoda, ze nebylo volne cislo 90-60-90 :), bezela by i dcera:). MSF! At srhnes co nejvic lidi!!!! 12:)

ll řekl(a)...

Fakt docela zajimava akce a to sem si rikal že už na davy kašlu :)
A stim logem se jim to povedlo Ještě že tam maj malo místa na text jinak bych si dal "Běžim, běžím hrdě se stim peru snad se z toho nepo..." :))
Jo taky nevim proč i tvůj blog chodim číst v 12.34 snad nejakej blbej zvyk :)

Anonymní řekl(a)...

Leono, díky za výborný tip :o))) Mám v tom čase dovolenou (jako přípravu na Kladenský maraton), tak že do toho jdu. 10 od PIMu se totiž letos termínově sešla s Kladenským maratonem a tak na ni určitě nepůjdu. Jen nevím co si dát za heslo :o))) Měj se a neboj, běhat ti to bude stále líp :o))

Unknown řekl(a)...

II - Tu náhodu s časem by ti nejlépe vysvětlil 12:)

Jsem ráda, že jsem vás inspirovala. Snad se nás sejde velký houf :o)

Advid řekl(a)...

Díky moc za tip. Už jsem taky přihlášený a Zuzka bude co nevidět. :-) Jen se mi nevešlo moje oblíbené motto ("Pain is temporary, pride forever". :-)