pátek 8. dubna 2011

Blogger 2010

Před časem jsem vyhlásila soutěž o nejlepšího (běžeckého) bloggera. O toho jediného, nejlepšího a nejúžasnějšího, na jehož články vždy všichni netrpělivě čekají. 

Samotné vybrání těch, kteří se měli zúčastnit hlasování, bylo těžké, protože je nás hodně. Dobrých, lepších i úplně skvělých. Jako pořadatel jsem si udělila právo rozhodovat a zařadila jsem ty blogy, které splnily má kritéria - časté a inspirující psaní. 

A jak hlasování dopadlo? Jasně že to všichni ví, ale je potřeba ty nejlepší z nejlepších vyzdvihnout veřejně:





Vítěz Honza obdržel malou pozornost, ale bohužel naši fotografové nebyli vůbec pohotoví a z předání se prakticky nedochoval žádný záznam. O to víc si cením této fotografie - vidíte, jak se mi třásly ruce? Taková událost, taková čest!  :o))




Gratuluji všem!!!!!!!!!!!!!!! Piště a běhejte, běhejte a pište. Ať se Vám daří. 





4 komentáře:

12HonzaDe řekl(a)...

:) Dekuji, ovsem nebyla to poctiva soutez v pravem slova smyslu, protoze tys, jako velky favorit chybela!!! Pro poradek dodavam, ze to vim a ze jsem si dovolil organizatorku a nepsanou vitezku z me strany tez malicko ocenit. At se dari! 12:)

Unknown řekl(a)...

Smiř se s tím, že jsi vyhrál a pořád to neshazuj, lidi tě naklikali a tečka.
O dárku od tebe se chystám napsat článek. Ale až bude viset - zatím je v rámařství a čeká na svou chvíli :o)

Anonymní řekl(a)...

Nějak se nám nepodařilo vydržet do vyhlašování, na třídní schůzky jsme akorát nakoukli a museli letět, takže moc díky, třetí místo cítíme jako velmi zavazující:-)) a já jdu hnedka něco napsat, protože náš blog v posledních dnech trochu pospinkává..., hlavně teda mojí zásluhou..., dav

Anonymní řekl(a)...

Ježiš..Vy jste taková vzpruha!Pište pište ...Megatrága