středa 16. února 2011

Běžecké nebe na zemi

Skoro každý zpravodajský server má své bloggery. Shlukují se maminky, kadeřníci, kuchaři, fotografové, i takoví různí komentátoři všeho, co se kde šustne a ti, kdož si myslí, že bez jejich názoru bychom nepřežili. Já osobně mám nejraději tu naši skupinu na Běhej, kde se shlukujeme my, co se snažíme udržet si kondici.

Nejlepší na nás je, že nepíšeme o politice, nevyjadřujeme se ke stávkám odborů, k cenám ropy, či situaci v Egyptě, ale navzájem se hecujeme. Samozřejmě nikdo nenapíše: Hele koukejte makat, jste pěkné lemry, ale napíše: Tak jsem si dnes odpoledne dal 35 km ve slušném tempu 4:50/km, ani jsem se nezadýchal a tak jsem si ještě vyjel s manželkou na kole, nasekal dříví, vyvenčil psa, umyl auto a vyžehlil. A my ostatní si rveme vlasy, jak to, že ten Franta má ve svém věku tolik energie. A příští týden to zkusíme taky...

Jenže virtuální prostor nám přestal stačit a tak se z těch jedniček a nul vyloupla skupina jedniček a začala se pravidelně scházet. První setkání bylo vtipné v tom, že jsme se představovali civilními jmény, což nemělo takovou odezvu jako když dotyčný sdělil svůj nick. Jak šel čas, skupina se různě rozrůstala a doplňovala a tak poslední setkání už mělo dokonce 13 účastníků. A přišly samé běžecké hvězdy a celebrity a hlaholu bylo až na půdu. My se děsně rádi vidíme a těšíme se, až si poslechneme, co, kdy, kde, jak, za jakých podmínek, v jakém čase. Vytáhnou se i válečná zranění, a to nastává teprve mazec, protože ani v tom nechce nikdo zůstat pozadu.

A protože je právě čas různých anket, udělám i já jednu takovou a vyhlašuji tímto soutěž: 

Blogger roku 2010

Na mých stránkách najdete anketní lístek, prosím tedy o hlasování. Vítěz převezme ocenění na našem příštím setkání 02.04., kdy se sejdeme po pražském 1/2M, abychom se zase jednou vypovídali ze svých pocitů bezprostředně po závodu. Vlastně to bude blog on-line.

Možná by bylo spravedlivé vypsat úplně všechny, ale to bychom tu byli do vánoc. Proto jsem vybrala ty blogy, které byly loni dost aktivní a inspirativní. Připsala jsem i ty, s jejichž autory se nevídáme, ale jejichž blogy stojí za zmínku. Na vás je, abyste zvolili toho nejlepšího.

Mnou nominovaní bloggeři tedy jsou (abecedně):



12Honza

Couple-run - v hlasování Run-Duo

Ječmínek

Koyma’s

Lenka

Mapo

Metrosexuál

Nikie

Peggy

Renda

Socketka

Witty


A protože naše poslední setkání se odehrálo na Valentýna, kterého sice nikdo neslaví, ale i tak bylo těžké sehnat kytku a čokoládové srdce ;o)), chtělo by to nějakou romantiku...



14 komentářů:

12HonzaDe řekl(a)...

Koukej pridat sebe na list! Nemysli si, ze to vyhrajes kontumacne:)... Bylo to super.. HH

Unknown řekl(a)...

Ne ne, já jsem pořadatel, to je soutěž pro ostatní

Anonymní řekl(a)...

kdepak napiš tam i svůj blog a basta
mapo

Unknown řekl(a)...

Než abych to poslouchala, tak jsem to chtěla udělat, ale protože už lidi hlasovali, tak nejdu přidat. A to je mi ale smůla ;o))

Martina řekl(a)...

Jeste, ze se da udelit hlas vice blogum zaroven :) Jinak bych si nedokazala vybrat, mam jich favoritnich vic :)

Unknown řekl(a)...

jj, myslela jsem si, že to bude takto lepší

Peggy řekl(a)...

Bych nejraději zaškrtala všechny :-) Nebylo by lepší, aby se neukazovaly výsledky? Takhle to nebude překvapení :-)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý nápad Pulče ( zrovna tak jako čoko-červi :o)))))
Pokud by se nedal udělit hlas více blogům, tak bych se nemohl zúčastnit, protože bych si ze svých 4 favoritů asi jednoho nejlepšího nevybral :o))) A musím souhlasit s Peggy - slavnostní vyhlášení výsledků bez překvapení? to přeci není ono :o)))
1bubobubo
PS. U mě máš hlas za blog i jako pořadatelka :o))))
PS. U mě máš hlas za blog i jako pořadatelka :o))))

Unknown řekl(a)...

Hm, no já nevím, tam nebylo na výběr, aby výsledky nebyly průběžně vidět.

Ale i tak to myslím bude napínavé. A kromě toho si vítěz může v klidu připravit děkovnou řeč :o)

Anonymní řekl(a)...

Úžasné!!:-))
Přečetla jsem si tenhle blog od začátku a jedním dechem se pročítám ke konci.
Strašně se mi to líbí!Úplně jsem z toho nadšená!
Popravdě jsem nikdy žádný blog nečetla, nebo teda ne tak, že by mne zaujal, ale tenhle vyjít v knižní podobě, tak si tu knihu okamžitě koupím.
Možná je to tou podobou, jsem matka blížící se ke čtyřicítce, zkouším běhat, koupila jsem si boty ASICS a sportester SUUNTO :-))
Nejvíc se mi ovšem líbí, že běhací části jsou prokládány vtipnými a zajímavými postřehy z normálního života a celé to má příběh a na konci happyend.
Když srovnám ty začátky na oválu,1/2 maraton,problémy s váhou(kterou ovšem neustále taky řeším)a na konci maraton s přehledem...
Chvílemi jsem měla i slzy v očích.
Skládám poklonu,gratuluji, obdivuji a tiše závidím tu cílevědomost, pevnou vůli a odhodlání a skvělé děti!!:-)) Markéta

Unknown řekl(a)...

Já mám od rána tak špatnou, ale fakt tak děsně špatnou náladu, bručím a vrčím, a najednou takový nádherný komentář! Markéto, moc děkuji, dojala jsi mne k slzám. Přeji ti také hodně úspěchů jak v běhu, tak v letu, tedy v běžném životě :o)

Anonymní řekl(a)...

To jsem docela rád, že jsem objevil tuhle anketu a hned jsem si i zahlasoval.., ale souhlas Peggy, jeden hlas mi nestačí...a taky jsem se chtěl podívat, kdo jsou to ti Duo-run, byl jsem zvědavý, kdo taky běhá ve dvojici jako my a ejhle, hodilo mě to na naše stránky,.. takže prosba: šlo by to v anketě prosím přejmenovat na Couple-run.., předem moc díky, dav

Unknown řekl(a)...

Dave, omlouvám se, že jsem vás neoprávněně přejmenovala. Napravila jsem to alespoň v článku, uvnitř hlasování už je to nemožné. Ale myslím, že vaši fanoušci si vás najdou, držím pěsti

Jitka Sečková řekl(a)...

Tak jsem se také přidala a hlasovala jsem ;-) Dobrý nápad :-)