pondělí 12. července 2010

Léto budiž pochváleno

Že by se teď nějak skvěle sportovalo to tedy ne. Dokonce mi to připomnělo hlášku, že pro běžce je největším nepřítelem jaro, léto, podzim, zima. A dokonce ani moc nechápu ty, kteří tvrdí, že v zimě neběhají, protože je hnusně a jít běhat do té sloty se jim nechce. Osobně mám raději tu slotu, protože pařit se, nechat se požírat hmyzem a přiběhnout pokaždé úplně zdechlá to je z mého pohledu daleko náročnější.

Ale běhám, ne že ne. Nacházím tak v sobě další hranice, které si říkaly o posunutí. A když už jsem na pokraji života a smrti, říkám si: Vstaň, seber se z té země, máš zaplacený maraton! A tak se zvedám, odháním nacucané komáry a pádím oblakem prachu vyschlou krajinou dál a dál.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Máš můj hluboký obdiv. Naposledy jsem byla běhat minulou neděli v 6 hodin ráno, načež jsem celý den tak nějak prospala. Chtěla jsem zkusit ranní běh, protože večer - přesně jak píšeš- mě málem sežrali komáři. Zkoušela jsem i repelent,ale ani náhodou. Navíc mě teda přijde, že je strašné vedro i večer. Málem jsem zkolabovala i přes pití, které jsem s sebou měla. Takže zatím - pořád jsem tlustá, ale aspoň živá :-) Ráno je sice chládek, ale donutit se vstát a ještě mi bylo z hladu špatně...Běháš ráno? Jana

Unknown řekl(a)...

Prosím Tě, k čemu obdiv, to snad ani není běh, to je ploužení se krajinou. Zkoušela jsem jít i ráno, bylo to o něco lepší, ale než já uběhnu předepsanou dávku tak je stejně slunce vysoko a pálí jak blázen. A morál na to, abych vstávala v pět, nemám. Snad nejhorší je to v lese samém, větve se nějak semknou či co a nepustí vzduch dovnitř, takže běžím zemí vzduchoprázdna, komárů a prachu. Ale neztěžuji si, hlavně že to dám :o)

12HonzaDe řekl(a)...

Rikej si, jsem dobra, jsem dobra... Protoze proste SES DOBRA! Proste ses hrdy Budzes:)...
Taky delam, co muzu, ovsem ted odjizdim na Sicilii a tak se mi urcite jeste vice prohreji hlavove kosti:). Mej se fajn, 12:)

Unknown řekl(a)...

Okolí si spíš myslí, že jsem vadná a ne dobrá :o)

Anonymní řekl(a)...

Tleskám! Já mám teď problém se zvednout z gauče, natož ze země :-)Peggy