neděle 20. prosince 2009

Lehká panika


Po dvou Velkých firemních flámech, kdy jsem - co se alkoholu týče - dohnala celý letošní rok, jsem se probrala uprostřed neskutečného chaosu u nás doma a řekla si, že je třeba začít brát vánoce přeci jen trochu vážně. Nalila jsem si vaječný koňak, našla recept na vanilkové rohlíčky a přečetla si Story. Pak jsem na netu ještě doobjednala některé dárky, které mě napadly, a uhňácala rohlíčky, které nádherně provoněly byt. Po té, co jsem jich třetinu snědla, jsem si vzala baťůžek a šla je vypotit do posilovny.

Kdybych měla vypsat, co všechno ještě musím a co nemám, zabralo by to hodně místa. Ale jsem v klidu, protože to nakonec vždycky zvládnu. A ať těm přípravám předchází horečnaté pobíhání po obchodech, nebo pobíhání někde v lese, vždy nakonec zasedneme ke svátečnímu stolu, sníme kapra a připomeneme si všechny rodinné historky. Pod stromkem se pak utápíme v záplavě potrhaných papírů a společně skoukneme Popelku. Prostě nejdůležitější je to VŠICHNI a POHROMADĚ, takže NO STRES.

A protože toto je poslední zápis před Štědrým dnem, přeji všem lidem dobré vůle krásný vánoční čas a posílám malý dárek.

2 komentáře:

12HonzaDe řekl(a)...

Hezky... Pekny vanoce!!! hodne zdravi a stesti! At se ti vsechno dari, nejen behani...:)

Almerka řekl(a)...

Přeju krásný Vánoce!