pátek 4. dubna 2008

Počítadlo

"Všichni" mají na svém blogu počítadlo, tak jsem ho samozřejmě chtěla také. A tak místo překládání nějakých nesmyslů do germanštiny si tu hraju. A je jasné, že co umí puboši, nezvládnou jejich matky. Takže se mi tu sice cosi zobrazilo, ovšem jestli to vůbec počítá je otázka. To uvidím. Také moc nechápu, proč to kde kdo má někde dole a já ne. Třeba se to přesune "samo".
Přinejhorším utřu u Nicolase v pokojíčku prach a uvařím mu čajíček a dám mu stravenku do kfc a pak ho poprosím, jestli by mi to nenastavil on, že je takový šikovný, úžasný synek a že se na nikoho jiného nemohu obrátit... :o)
(mě bude mít jednou nějaká snacha ráda, až jí toho svého "mamánka" předám, chi)
P.S. Nic neukazuje, tudy tedy cesta nevede....

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zkus jeste google.com/analytics, treba ti to bude chodit. Ale nic si z toho nedelej, taky jsem se s tim moril ;) Vtip je v tom, ze musis natvrdo vlozit html kod nekam do templatu stranky, taky jsem to coby laik delal jako pokus a omyl. Navic nez to zacne pocitat, nekdy to chvili trva. Peklo :) AT

Unknown řekl(a)...

To se lehko napíše: někam... Přiznám se, že jinam mi to nešlo, takže uvidím, co to bude dělat.
Svíčkovou umím líp než vylepšovat blog :o)

Anonymní řekl(a)...

Tak udělej svíčkovou a my se ti na to podíváme ;)

Unknown řekl(a)...

Dobře, přinesu Ti kastrůlek na ovál :o)

Anonymní řekl(a)...

A děláš pravou svíčkovou? Abych se nehnal za nějakou náhražkou. Pro kvalitní trénink je třeba pouze kvalitní strava ;-)

Unknown řekl(a)...

Z loupané plece.. Jinak samozřejmě bio zelenina, 30 % smetana, domácí knedlík... Proč myslíš, že pořád skučím, že musím zhubnout? :o)

Anonymní řekl(a)...

Dobrá, tak asi začnem tím počítadlem. Ten kód vygenerovaný z toplistu musíš dát nějak (jak píše AT) do template stránky. Ten je psaný v HTML (takové ty zobáčky, které tady nemůžu napsat, protože by se mi zkonvertily). Pak si v tom najdeš nějakou tu sekci, která obsahuje třeba "O mně" a dáš si to před to (ale nevím přesně, jak to blogspoti mají, každopádně ta stránka je generovaná dynamicky). Pak vezmeš plec a jemně ji naloupáš..

Unknown řekl(a)...

Moc vtipné...
Raději začnu tím: vezmeš plec...
:o)