pátek 21. března 2008

P.S.

Ne, běhat jsme nebyly. Dáda asi v šest zavolala, že jde s manželem do divadla, že měl pro ní lístky jako překvapení. Chm, nelze než věřit, i když.... :o))
A já nešla proto, že jsem od neděle pořád něco vyváděla, takže jsem si naordinovala klid a hrála jsem celý večer kris-kros.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Za světla doporučuju zaběhnout si k rybníčku Martináčku. Je to kousek. A takový strečink potom v parčíku u toho rybníka Pařezáku - paráda. Já jsem na kolečka na ovále zanevřel a běhám hlavně přes Počernice po cyklostezkách. A protože jsem už v druhém levelu (2 děti), tak hlavně při měsíčku..

Zdravím Pulce, držím palce ;)

Unknown řekl(a)...

Ó, on sem někdo zašel? A nechal komentář? No to jsou věci.... :o))
Děkuji
Jinak výběh k rybníčku asi nehrozí, zřejmě bych zjistila, že vše, co jsem na oválu natrénovala, v přírodě neplatí a možná bych po sto metrech upadla do kómatu.
A také ti pejskové...
Za světla si vážně netroufám, milosrdná tma zahalí klopítajícího funícího zoufalce s obličejme zbroceným potem. Posilovna mi jako veřejná exhibice zatím stačí :o))
P.S. Já už jsem ve třetím levelu...

Anonymní řekl(a)...

Mě zas přijde, že to venku ubíhá líp. Na podzim se na rybníčku objevily labutě, teď po odpuštění tam v bahně vězí pneumatiky, prostě pohoda.. A po cyklostezce se dá běhat kolečko. Za týden se mění čas, takže milosrdná tma zmizí a na to je dobré se připravit.

A neboj, že někdo bude venku sledovat nebo komentovat. Každý má jiné podmínky a když někdo kritizuje, aniž by je znal, tak shazuje jenom sám sebe. Nenech se vyvést z míry a běhej hlavně pro sebe a pro radost.

Unknown řekl(a)...

Nebude tma, nebude běh :o)
Ale bude posilovna, kolo, plavání v Jizeře v protiproudu a na podzim zase běh... něco si najdu. Ale mám v plánu si na chatě zkusit běh v přírodě, abych věděla, jaké to je. Máme ji v nížině, v lesích, dcera mě může doprovázet na kole a odhánět psy, vlky a podobné šelmy.
Skoro se těším...