pátek 28. března 2008

Další pokus a shrnutí diety

Vzala jsem si hodinky do posilovny. V pátek je v ní skoro prázdno, takže jsem nevypadala s tím orlojem na ruce jak blázen. Hodinky šlapaly jak hodinky. Dokud jsem ovšem nesedla na rotoped. V tu chvíli se odmlčely a tep měřily jen když jsem si dala ruku za hlavu. Zřejmě jsou to hodinky se smyslem pro humor :o) Občas, po té, co jsem si tedy "hlavně nenápadně" upravovala ručník za krkem, jsem ale zahlédla, že mám tep asi 129. Při samotném cvičení se mi tep pohyboval kolem 90 a na rotopedu na závěr cvičení zase kolem 129. Tak nějak mě to utvrdilo v tom, že měřit si tep v posilovně je nesmysl, cvičení nijak neurychlím a na kole pomalu jezdit umím. No, ale musela jsem si to zkusit, jinak bych nenašla klid :o)
*
Co se týče mé snahy dodržet dietku, tak musím říct, že jsem byla hodně úspěšná i když úlety byly - lentilky a kus Milky. Je mi to líto, ale pracovně jsem tento týden měla přece jen těžší a tak nervy potřebovaly trošičku obalit. Co mi dělá problémy je pitný režim, protože 3-4 litry prostě nevypiju, to by se ze mě stal průtokový ohřívač. Bohužel jsem nepila ani jako normálně, tj. v práci 1,5 litru a doma další 0,5 - 1, protože jsem na to prostě nemyslela. Druhý týden snad budu důslednější.
*
Právě se koukám na 13. komnatu Tomáše Dvořáka a koukám, že je na tom jak já - alergik-astmatik, co bojuje sám se sebou. Hned je mi sympatičtější :o))

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak podle masky Tě venku nepoznám, ale až uvidím běžce s rukou za hlavou, tak budu doma..

Unknown řekl(a)...

:o)) Při běhu měří :o))

Anonymní řekl(a)...

Tak až uvidím nějakou běžkyni, jak svým mohutným sporttesterem mlátí do pejska na cyklostezce..

Unknown řekl(a)...

:oD Nebila bych ho, prchala bych :oD