pondělí 30. června 2014

Rozechvělá očekávání věcí příštích

Letos by to šlo. Letos si zaběhnu maraton. To jsem si tedy řekla už někdy loni, ale u mě je to vždy na dlouhé lokte. Od rozhodnutí je ještě dlouhá cesta k tomu, abych především přesvědčila hlavu, aby se toho ujmula. Protože naběhat to já snad i zvládnu, ale poslední slovo má hlava. Ta když si řekne: "Ano, 5, října si zaběhneme maraton", tak ho prostě dám i kdybych měsíc před tím jen ležela na kanapi a sledovala telenovely.

Už jsem to dlouho nezažila - maratonskou přípravu. Nějak mi ty tři stačily stačily. Vždy jsem takové přípravě vždy věnovala strašně moc (času, energie...), ale pravda, pak ke konci jsem už ani neměla sílu. A upřímně - někdo uběhne maraton v tom čase co já bez nějaké zásadnější přípravy. Ale o tom jsem už stokrát mluvila/psala, že někomu je shůry dáno a někdo prostě musí makat až boty lítaj. Takže jsem docela zvědavá, jestli tentokrát vydržím makat až do konce. Myslím že ano, když bude řízená shora (byť jsem o pár let starší a o pár kilo těžší :o)

Od teď začnu běhat jak ďas a v říjnu pojedu s kůží na trh až na Bodensee. Tuhle jsem rozechvěle otevřela trenýrkový plán a bylo jasné, že prošoupu hodně párů bot než se žhavé léto překulí do barevného podzimu a má cesta bude u konce. Ale těším se vlastně strašně moc, protože mě čekají samé krásné akce. Teď například běhání po Krkonoších (já městská běhna běhající několik let potmě na ovále jedu běhat za dne bílého do HOR! :o)), pak jedu do ještě větších hor na alpský půlmaraton, taky mě čekají asi nějaké ty městské desítky a BAROKO. No to bude krásná cesta.!To se těším! 

Přeji krásné léto, krásné holidays :o)
(no toto je sice takový protestsong, ale skvěle se na něj běhá :o)

16 komentářů:

Unknown řekl(a)...

...držím palce! ...a kdybys sis chtěla v rámci maratonské přípravy střihnout něco mezi Chocerady Sázavou - rád se přidám :-)
R.

12HonzaDe řekl(a)...

Skvely... Leona a behy mimo oval.. neviditelne kopce zapomenuty.. Viditelne objeveny! Leona a zavody, Leona a Baroko...Leona a maraton.. Zni to lip a lip..:).. Vazne skvele jsi vse prekonala! gratulace! 12:)

Unknown řekl(a)...

Richarde díky. Posázaví nevím, zda stihnu. Když tak dám vědět. Třeba přemluvím i někoho na mé úrovni, abych za tebou nevlála jak hadr :o)

12: no je to posun, to je fakt. Jendou se tomu snad i přestanu divit :o)

Tučňák: stejně za spoustu věcí můžeš Ty. To ani nevím, zda děkovat :oD

Liška řekl(a)...

Tučňák je správná kamarádka..jen jí za ty příští průšvihy poděkuj :)

Unknown řekl(a)...

Iva: Myslíš? Tak jo: To ti tedy Tučňáčku pěkně děkuju! ;o)

kotouc01 řekl(a)...

Je to úplně jasný ... na Ještědu ti prostě "přeskočilo", na Valašském hrbu se to jen potvrdilo a teď už jsi prostě v tom i s hlavou. K ultra zbývá jen krůček ... tak držím palce na přípravu.

Unknown řekl(a)...

haha, Pavle, to je přesné: mě přeskočilo :oD

AprilRuns řekl(a)...

Leono, budu ti moc drzet palce, uzivej kopcu neviditelnych i nebetycnych, hlavne, at te to dal bavi!

Jitka řekl(a)...

A po Bodensee budeš muset smazat ten příspěvek proti ultra, pánžto - kam pak dál? No jistěže, přesně tam... (a p-del fakt nemyslím :-DD)

Unknown řekl(a)...

Jitko, neprovokuj, aneb Chraň mě ruka páně před ultra :oDDDD

Unknown řekl(a)...

April, díky a nápodobně :o)

jana řekl(a)...

tobě přeskočilo? vítej do klubu :-)

Anonymní řekl(a)...

Leono, je vidět , že jsi se zase vrátila :-) a jak řekla arizonská pěnice Tornado Lou "budu nová a lepší " :-)držím palce
Marcela

1bubobubo řekl(a)...

Leono, super! Užij si Krkonoše a přeji ti pohodovou přípravu na maraton. Příští rok už s námi půjdeš na Hrbu 53km :-))

R V M řekl(a)...

Jasně, jdem do toho.
Hlavně zdraví!

Unknown řekl(a)...

Marcela: lepší nevím, ale jsem TU, to je víc než jisté :o)

Bubo: nene, Hrb opět jen těch 15 :o)

RVM: nápodobně. Na Baroku to zúročíme :o)