pondělí 31. května 2010

Ohlédnutí za květnem

Květen, ještě tam budem, se mi chce napsat, protože počasí bylo děsné až hnusné byť pro běžce ideální. Tedy když pominu horko v mé poslední hodince, tedy v té, co jsem běžela firemní štafetu. Zdravotně jsem na tom nebyla nejlíp, nejdřív jsem se léčbě zuby nehty bránila, ale antibiotikům jsem se nakonec stejně neubránila. K nim jsem dostala ještě kortikoidy a tak jsem víc polehávala než sportovala, protože mi po nich bylo všelijak.

Ale našlo se i pár krásných dnů. Třeba když Martínek odjel na svou první školku v přírodě a Sáruš úspěšně odmaturovala.

Běh celkem: 141 km (večerní aktualizace :o)

Běhám pomaličku, nejde mi to, fakt bojuju. Ale na druhou stranu jsem se posunula od devíti kilometrů v prvním týdnu na čtyřicet čtyři v týdnu posledním. Takže když už nic, buduji pěkně základní vytrvalost.

10 komentářů:

Martina řekl(a)...

Jak mas pres 100km za mesic, tak to urcite nemohl byt spatny mesic, co se tyka behu... alespon ja to tak zatim vidim :)

Unknown řekl(a)...

Ke konci se to rozjelo, to je pravda, ale necítím tu jistotu co třeba v březnu, v dubnu. Ale věřím ve zlepšení ;o)

R V M řekl(a)...

No tak jestli tě to potěší, tak tu nejistotu cítím taky...
Já za květen 107 km, takže jsi zase lepší :-)

Unknown řekl(a)...

Jak můžu být lepší, když ty jsi v květnu zaběhl maraton? :o)

12HonzaDe řekl(a)...

Nejistota je kolem:), neni to nic vyjimecneho, i my starsi to citime stejne:)..Ja bych spis vyzdvihnul, to, zes to evidentne prekonala, nebo aspon, ze to neprekonalo tebe. Oboji je treba brat jako vitezstvi.
at se dari, 12:)

Unknown řekl(a)...

Honzo máš pravdu, určitě mě to nedostalo. Ale chtělo to dvě věci: cíl a cestu k němu v podobě "trenýrkového" plánu, bez něj by to nešlo. To znáš, viď? ;o)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý večer,
vždy se na Vaše příspěvky těším. Stylisticky je to špatně, ale chápu to dobře, že bylo pozitivní, že Martin odjel na školku v přírodě a že to zvládl, prostě spokojenost s jeho samostatností. Takhle to totiž vypadá, že jste se ho ráda zbavila, o čemž pochybuju.
Jirka

12HonzaDe řekl(a)...

Mas naprostou pravdu.:) Priznam to bez okolku. Jsem natolik slaby, ze potrebuju "trenyrkovy plan" [mimochodem uz je na boku lednice, ve tredu vesmiru= v kuchyni, vedle rozvrhu deti]. Ale zase natolik silny, ze si to umim priznat:). Ono to potesi.. Skoda, zes nebyla na Machym svolane schuzi:), mate perfektni skupinku, moc se mi mezi nima libilo. 12:)

Unknown řekl(a)...

ad Jirka: Utahaná mami byla ráda, že si může odpočinout, protože jí nebylo dobře, Milující mami věděla, že je to pro jeho dobro a těšila se na jeho příjezd :o)

ad Honza: Jsem ještě slabší než ty a tak ho mám dokonce na dvou místech :o)
Středa nevyšla, někdy se to tak semele. Na další schůzi snad už dorazím

R V M řekl(a)...

Blogger Pulec řekl(a)...
Jak můžu být lepší, když ty jsi v květnu zaběhl maraton? :o)

Máš za květen víc km a před sebou jasný cíl :-)