úterý 3. prosince 2013

Jde se k Sádlům!

To si tak člověk pěkně leží po uši ve svých restech, ve svých MUSÍM UDĚLAT IHNED, MUSÍM UDĚLAT VČERA a NA CO JSEM JEŠTĚ ZAPOMNĚLA?, nemá myšlenky vůbec na nic a je násilím zavlečen do rozhovor:u přibližně tohoto znění: 

Co ten večírek?
Co s ním?
No, neměli bychom to oznámit?
Měli....
A co, napíšeš všem?
Co?
No že se to koná:
Já?
No jasně že ty, ty jsi v tomhle úplně nejlepší.
Myslíš?
No jasně, o tom nepochybuj!

Když mám v hlavě milión věcí, mluvím krátce. To není jako když jsem nervózní kdy mluvím rychle a moc :o) Pokusila jsem se vysvětlit, že toho mám strašně, strašně, strašně moc, že nestíhám a jestli by třeba někdo jiný... Obratem mi přišel seznam úkonů, na který jsem neměla nárok se vytahovat.

Termín 11.12.13 vznikl úplně samozřejmě s ohledem na Honzu. Protože kdo jiný je sběračem takovýchto seskupení, kdo za ničím hledá něco, že jo? Advid nám to chtěl nabourat a přesunout večírek na 12.12.13, že prý je to taky pěkné datum.... Já dokonce vyměkla, ale Honza ho umlátil argumenty...

Pár dnů po té:
Co ten večírek?
Co s ním?
No, neměli bychom to UŽ oznámit?
Měli...
A co, napíšeš všem?
Co?
No že se to koná.
No to bych měla. A kde se to vlastně bude konat?
To já nevím, to vymysli.
No dobrá, ale pro kolik lidí to mám zajistit?
To já nevím.
A koho všechno pozveme?
To nevím.
Honzo!
Však ty si poradíš, ty jsi v tomhle nejlepší.

No nevím, nevím. Pochybuji, protože úkol zněl sice jasně: udělej večírek pro X lidí v místě Y, ale nějak jsem vůbec nevěděla, jak se ho zhostit. Jdi tam, nevím kam, a přines to, nevím co.... Celý víkend jsem tedy klikala na různé lokály až jsem dospěla k názoru, že loni U Sádlů, to bylo nejlepší a tak jsem to tam blokla.

Většina těch, co známe, dostala mail, ale říkali jsme si, že by třeba chtěl přijít i někdo další. Někdo, kdo chce společně s námi povečeřet chleba se sádlem, rozloučit s rokem 2013, přinést mi dárek... Prostě jste zváni všichni, ale tedy dejte mi to vědět. Více se dozvíte v POZVÁNCE od Honzy, ke které jsem ho zase dokopala já :o))

A kdyby to bylo fakt jen na mě, jdeme to někam roztočit a toho sádla se zbavit.... ;o))


9 komentářů:

Kopretina řekl(a)...

Ha, jsme takovej mrtvej blogger. No, vlastně skoro i běžec (tedy zazimovaný :-).Škoda, že až od pěti. Bych se s některými z vás, esp. s tebou, ráda potřásla pravicí a prohodila pár slov osobně. a 11. jedu do Prahy na školení. Jenže zas spěchám odpo busem dom, neb děti :-(.
Tak si to pěkně užijte.

Unknown řekl(a)...

Ale, ale, koho to vidím :o)) To setkání dřívější můžeme domluvit přes mail. Protože dřív můžu, tedy záleží na tom, co přesně je dřív...

Kopretina řekl(a)...

:-)
tak já ještě písnu mail nebo tel.J.

tucnak řekl(a)...

sádlo, máslo, lůj, sádelníku stůj!

Unknown řekl(a)...

To si vyprošuju :oDDD

AprilRuns řekl(a)...

No tak dozvim se nekde, jaky to tam bylo? Fotky? Drby? Plany na zavody?

Unknown řekl(a)...

:oDDDDD
Já to sepíšu večer. Chápej - nemůžu popsat večírek, když mám v krvi asi pět promile... :o))

AprilRuns řekl(a)...

Takze odpoved na prvni otazku bychom meli....

Unknown řekl(a)...

:o))