čtvrtek 15. dubna 2010

Vídeň čeká...

Blíží se to, blíží. Zítra ráno vyrážím společně se Sárou, Evženem a Sárou do Vídně zaběhnou si půlmaraton. Závod jsem si vyhlédla a zaplatila už někdy na podzim, protože se mi líbila myšlenka, běžet ve Vídni, kde jsem ještě nikdy nebyla. Někdy v zimě jsem to přehodnotila s tím, že bych si mohla rovnou zkusit zaběhnout maraton, a tak jsem k tomuto datu i směrovala svou 16ti týdenní přípravu. Zůstanu ale u prvoplánovaného záměru, neb na maraton ještě nemám.

Přípravou jsem strávila neuvěřitelné množství času, ale nemyslím si, že by to nakonec bylo k ničemu. Naběhané kilometry se mi určitě neztratí a kromě toho tedy začnu druhé přípravné maratonské kolo. Akorát nevím, jak na to. Jestli si mám dát termín, čili cíl, k němu směrovat přípravu a jet zase podle toho samého plánu, nebo si v týdnu nějak běhat - intervaly, rychlée, regeneračně, v neděli dlouhé nad jednadvacet, a až ucítím, že na to mám, tak se někam přihlásit. Možná je lepší znát datum, třeba 10.10. Mnichov, nebo 24.10. Drážďany, nebo 31.10. Frankfurt, aby měl člověk motivaci. Jeden z jmenovaných to bude, to vím určitě (tedy spíš doufám, ale kdyby ne, tak pojedu dál a to tak dlouho, až to prostě zlomím!).

Jsem v takové mudrlanstké fázi, protože nevím. Začínat od začátku se mi moc nechce, jsem hodně rozběhaná a vracela bych se tak na začátek, což si myslím není asi nejlepší. Uvidím. Zatím si zaběhnu tu Vídeň :o)



8 komentářů:

R V M řekl(a)...

Určit si na tebe v neděli vzpomenu.
Tak dobře reprezentuj a pozdravuj Evžena, Sáry, Riesenrad a pana Sachra :-)
Mimochodem bude tam asi hodně Čechů, nebo spíš Moravanů...

Unknown řekl(a)...

Nejsem sice zrovna nejlepší reprezentativní vzorek, který tam přijede, ale budu se snažit (nebo smažit - podle počasí :o)

12HonzaDe řekl(a)...

No v nedeli, az budu odpocivat po Brdske:), tak ti venuji tichou vzpominku... co takhle zkusit maraton ve stromovce (Kladne) na podzim? Je to komorni, sice chapu fascinaci cizinou, ale ale copak mistni male (ale pripravene) maratony jsou nejak spatne? :)
Drzim place!! 12:)

Unknown řekl(a)...

Myslím, že budeš opojen endorfíny a budeš sepisovat blog a ne myslet na běžce ve Vídni :o)

K té cizině: já se tam otrkávám, učím se účastnit se, nebát se, nestydět se. Mě přijde, že u nás se všichni znají, zatímco tam jsem absolutně anonymní a to mi vyhovuje. Je to složitý, ale jiná asi nebudu.

Anonymní řekl(a)...

Nevidím Tě na ICQ, takže aspoň tudy přeji příjemný běh:)
E.K.

Martina řekl(a)...

Drzim palce! :) Vsadim se, ze se zase prekonas.

Anonymní řekl(a)...

S tvými časy běhej venku, alespoň v cíli najdeš jak fanoušky tak pořadatele ;-)
P.

Unknown řekl(a)...

ad P: Taky to tak vidím :o)