úterý 27. prosince 2011

Růže pro ženy


Tuhle růži, která mi pod okny kanceláře kvete už od léta, jsem pro Vás vyfotila pár dnů před vánočními svátky. Každý den se na ní jdu podívat a každý den žasnu, že tam stále ještě je. Nejdřív to byla prostě jen růže, ale čím je vyšší datum, tím víc obdivuji, že ještě kvete. Co všechno už ustála, jakým nástrahám osudu (horké slunce, sucho, mráz, deště i sníh) už odolala, a přitom je dál krásná a přitažlivá. Dělá radost tím, že prostě JE.

Do nového roku Vám přeji, abyste byly jako ta růže - neobyčejné, krásné, vytrvalé a úžasné. Abyste i Vy ustály vše, co na vás osud v příštím roce přichystá, se stejnou grácií jako ona. Rozdávejte radost a lásku, buďte nad věcí, hýbejte se, věnujte čas i sobě. Ono se Vám to vrátí...

Krásný a šťastný nový rok!

P.S. 
I mužům přeji hodně štěstí, zdraví, mnoho naběhaných kilometrů a zdolání všech met, které si v roce 2012 vytyčíte. A abych navázala na mé přání ženám: starejte se o růže s péčí a láskou, zalévejte je, ochraňujte je, obdivujte se jim, hýčkejte je. Ono se Vám to vrátí... :o)

10 komentářů:

Blondýna řekl(a)...

Ruze je uzasna! Tobe to same a jeste vic :-)

ll řekl(a)...

At na své cestě najdeš všechny své plány a předsevzetí a at tě tvé cesty inspirují k dalším krásným věcem :)

Martina řekl(a)...

Ta ruze je teda zajimava :) A diky, preju, at se Ti vsechno dari, jak bys chtela!

Unknown řekl(a)...

Mockrát děkuji za přání, snad se vše vyplní.

K. G. řekl(a)...

Pěkné přání, beru si ho osobně. :o)

Nám rostou pod okny jahody - plody. Tak si je občas chodíme natrhat a snažíme se to stihnout dřív, než je ožere nějaká divá zvěř. Jsou velice sladké. Asi z té dřiny dozrát bez slunka, bez tepla.

Unknown řekl(a)...

K.G. Zvláštní konec roku, v zajetí růží a jahod. Už chybí jen Bohemka :o))
Ať se ti daří...

K. G. řekl(a)...

Pulec: Přeju nový rok bez zbytečné bolesti, zbytečných ztrát a plný naděje a odhodlání. A vlastně totéž přeju i sama sobě.

Unknown řekl(a)...

K.G. Na to se dá říct jen to, co si říkáme před závodem: To dáš!
(to dáme...)
Musíme si věřit, tam někde to začíná. Věřit v sebe samu, ve své sny a touhy. Pak to jde prostě samo.

K. G. řekl(a)...

:o)

Kopretina řekl(a)...

Pulče, dík za přání. A když se ve tvém životě snad vyskytnou v roce 2012 trny, pamatuj na to, že bez nich by růže nebyla růží.