čtvrtek 2. září 2010

Ohlédnutí za srpnem


Srpen byl sportovně průměrný, neboť vysoké teploty byly často důvodem nevyběhnout. Dusno způsobilo, že jsem opět musela sáhnout po Ventolínu, což mě moc netěší. Jen doufám, že si se mnou zase nezahrává astma. Ani bych se nedivila, protože od dubna prodělávám jeden zánět za druhým a nemůžu z toho kola ven.

Na idnes.cz probíhá příprava na berlínský maraton, kterou samozřejmě sleduji, a tam mě zaujal i článek o tom, co jíst při přípravě. Všechny uvedené vitamíny a přípravky jsem si koupila :o)) abych ten svůj organismus nějak udržela v pohodě, tak se snad srovnám. Cítím se unavená i když moc neběhám, ale je to nejspíš i jídlem, protože v horku se mi jíst nechce a lehce se odbývám zeleninovými saláty a ovocem.

Naštěstí se nám ochladilo, včera už jsem pěkně běžela ve tmě a v dešti, to je hned o něčem jiném! To je najednou radosti z pohybu!

Kolo v srpnu: 35 km (má smysl to vůbec zapisovat?)
Běh v srpnu: 133 km (má smysl to vůbec zapisovat? :o)

2 komentáře:

12HonzaDe řekl(a)...

Asi proto tu zimu, chlad a tmu nas vic bavi, kdyz se prokonavaji prekazky, kdyz mame pocit, ze jsme hrdinove:)...
Mezi nama, protoze jsem "bojoval" i v srpnu, tak jsem si pripadal jako hrdina i ted, ovsem tvama a chladna rana.. to bude vyzva.. At se nam dobre beha.. 12:)

R V M řekl(a)...

Teď už to bude jen lepší.
To ochlazení si ještě budeme užívat do doby, než si zase začneme stýskat po teplíčku.
Já po dvou měsících flákání dal v srpnu 162 km, ani nevím jak :-)

Moc držím palce. Ve všem :-)